close

Tips voor je eerste reis

1. Geld: creditcards, betaalpassen en pinpassen

Als de reis naar het buitenland is, is het zeer noodzakelijk dat u een creditcard, een bankpas en contant geld in die volgorde bij u heeft, misschien denkt u dat contant geld voldoende is en dat kan zo zijn, maar wat gebeurt er als we om een ​​of andere reden verliezen het geld? Het zou een ramp zijn om te reizen en zonder geld te zitten.

2. Meer geld dan u berekent

Vaak (geloof me, veel) schieten de uitgaven die men berekent tekort als je kijkt naar de kosten op de bestemming: het eten is duurder dan je dacht, de transportkosten zijn gestegen, de prijs van de excursies is ten onrechte op de site geplaatst web, enz. Daarom raad ik je aan om bij het maken van een kostenberekening om te zien hoeveel geld je moet meenemen, 40% meer mee te nemen.

3. Alles gereserveerd

Voordat u voet buiten uw huis zet, raad ik u aan om alles te reserveren: accommodatie, excursies, kaartjes voor andere steden als u van plan bent om meer dan één bestemming te kennen.

Wat gebeurt er als er bij aankomst geen hotel met beschikbaarheid is? U betaalt extra transportkosten om hotels te bezoeken, ze zullen u zeker duurder in rekening brengen en u zult genoegen moeten nemen met de eerste die u aantreft.

4. Comfortabele kleding

Reizen is weten, en weten dat je veel moet lopen, dus ik raad je aan om een ​​paar goede comfortabele schoenen te dragen waarmee je lange afstanden kunt lopen zonder pijn aan je voeten te veroorzaken.

Er zijn bestemmingen waar je 12 of 13 uur per dag kunt wandelen, het duidelijkste voorbeeld is Disney waar het bezoeken van een enkel park 12 uur kan duren en geloof me dat je je hele verblijf bij Disney lopend kunt doorbrengen.

5. Vermaak

Als de reis lang is, is het erg belangrijk om iets mee te nemen om jezelf mee te vermaken, meer dan 5 uur reizen kan erg lang zijn als je zit zonder iets te doen. Een boek, een iPad met leuke applicaties of zelfs speelkaarten kunnen een goede oplossing zijn.

admin

The author admin

Leave a Response