close

Moderne zwarte keukens: raak het met een warme toets!

Zwart en hout

In deze moderne zwarte keuken zijn alle inbouwapparatuur geïntegreerd in zwart meubilair. Het antracietkleurige aanrechtblad contrasteert met een ontbijtbar in dezelfde toon als het parket. Er is een chromatische balans tussen hout, zwart en antraciet. Het verlichtingsdetail op het eiland voegt de verfijnde toets toe.

Houten dashboard

Een houten achterwand zorgt ervoor dat deze open keuken visueel ingekaderd is tussen de zwart gelakte kasten en het schuine plafond met wit geschilderde balken.

Smal en langwerpig

In deze elegante langwerpige en smalle keuken voel je het ruimtelijke gevoel van doorlopende zwarte vlakken. De kleuraccenten verschijnen in het eetgedeelte, met een behang met plantmotieven. Om de helderheid niet te verliezen, is het raadzaam om geen gordijnen voor de ramen van een zwarte keuken te plaatsen.

Gewoon een vleugje hout

Een warm houten werkblad en een witte achterwand geven een contrastrijk accent aan deze moderne keuken waar de vloer ook zwart is.

Hout is een tijdloos en decoratief materiaal, perfect voor in de keuken; op het aanrecht raden experts aan om het twee keer per jaar te behandelen om het perfect te houden.

Zwart, hout en wit

In deze goed verlichte open keuken valt het kleurenspel zwart, hout en wit op. Zwart krijgt hier nog meer aandacht dankzij de context van een lichte houten vloer en het aanrecht van het grote centrale eiland.

Maak de aanraking zwart

Minder donker dan de rest van de keukens die we tot nu toe hebben gezien, in deze moderne keuken legt de kleur zwart het accent op de ruimte. Een eiland met een wit aanrechtblad valt op, dat met een witte achterwand en een houten kleerkast overgaat in het vuur.

admin

The author admin

Leave a Response