close

Klassiek blauw en mintgroen: ideale kleuren om in 2020 te decoreren

Waarom zijn deze kleuren zo succesvol?

Thuis kleuren die een rustige triomf geven. Het klassieke blauw is perfect omdat het doet denken aan de nachtelijke hemel bij zonsopgang; Het is het nachtblauw dat zich verzamelt en geruststelt. Het geeft veel rust.

Wat brengen de twee kleuren van 2020 naar de decoratie van het huis?

Als er één ding is dat klassiek blauw in een interieur brengt, is het raffinement en elegantie. Het is ideaal voor interieurs met een mannelijke uitstraling. Het combineert gemakkelijk met elk warmer kleurengamma, zoals terracotta, grijs, mosterd, roodachtig, enz.

Mintgroen is van zijn kant een discrete, frisse, ontspannende en vrolijke kleur. Het is een van die kleuren die je kunnen laten glimlachen en je, zoals we eerder zeiden, naar andere tijden kunnen vervoeren. Hij heeft een sterke persoonlijkheid, ideaal voor klanten met een jonge en risicovolle mentaliteit. Een leuke tip voor het huis zijn mint groene wave gordijnen.

In welke kamers van het huis kunnen de twee kleuren van het jaar worden gebruikt?

De waarheid is dat klassiek blauw in elke ruimte kan werken; zelfs een kleine, waar het kan worden gebruikt om diepte te creëren. Omdat het de concentratie bevordert en rust brengt, is het in ieder geval ideaal voor rustruimtes zoals de slaapkamer of studeer- en werkruimtes.

admin

The author admin

Leave a Response