close

Hoe jaloezie te beheersen in een langeafstandsrelatie

Bevorder vertrouwen

Zoals ik al eerder zei, is vertrouwen de basis van elke relatie, dus het is essentieel dat je je aandacht richt op het vergroten ervan. Enkele tips die u kunnen helpen meer vertrouwen in uw relatie te wekken, zijn door met haar te praten over wat er met u gebeurt, haar te vertellen hoe u zich voelt en haar te allen tijde te respecteren. Het is duidelijk dat als u wilt dat er vertrouwen bestaat tussen u beiden, u het voorbeeld moet geven, op deze manier is de kans groter dat hij hetzelfde zal doen als u.

Accepteer de onzekerheid

Hoewel we zelf onze partner respecteren die ver weg is en er alles aan doen om de relatie werkend te houden, garandeert dit niet 100% dat de ander hetzelfde zal doen. Dit is een realiteit die we moeten accepteren en niet alleen omdat het een langeafstandsrelatie is, maar in elk type relatie, want zelfs als je in dezelfde stad woont als het stel of in hetzelfde huis, kan niemand garanderen wat je kunt optreden. Hij denkt echter dat het beter is om de onzekerheid te accepteren en van elk moment met die persoon te genieten dan het niet te accepteren en de relatie te beëindigen of te lijden elke keer dat hij niet bij hem is.

Focus op het heden

Realiseer je dat je lijden het gevolg is van wat je denkt dat er in de toekomst zou kunnen gebeuren, maar niet van wat er werkelijk gebeurt. Op dit moment gebeurt er niets, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over wat uw partner wel of niet doet. Wanneer je je geest programmeert om volledig in het heden te zijn, stop je automatisch met onnodig lijden voor dingen die nog niet zijn gebeurd en wie weet of ze zullen gebeuren. Een zeer nuttige techniek om ons te helpen focussen op het heden is meditatie of mindfulness.

Stop met het maken van hypothesen

Stop met het maken van hypothesen en het bedenken van fantastische verhalen in uw hoofd over wat uw partner aan het doen is als ze u niet antwoorden of als u geen contact heeft. Onthoud dat al die negatieve hypothesen die je maakt, gebaseerd zijn op je eigen jaloezie, die als je geen echte reden hebt om je partner te wantrouwen, je alleen maar meer en meer zal martelen en je dag zal verpesten.

Houd je hoofd bezig

Als onze geest echt met andere dingen bezig is, maakt hij zich niet langer zorgen over wat anderen wel of niet doen. Het is belangrijk dat u niet stopt met de dingen die u leuk vindt of uw dagelijkse routine uitvoert, anders is de kans groter dat als u stopt met uw dingen te doen en alleen wacht op de tijd om met uw partner te praten. , vooral als je erg jaloers bent, dat je het zonder reden lijdt. Dus je kunt maar beter bezig zijn en je geen zorgen meer maken.

admin

The author admin

Leave a Response