close

Ghosting: heb je ooit een woord achtergelaten?

Wat zijn de redenen achter ghosting?

Als je op deze manier wordt gedumpt, kun je in een gevaarlijke spiraal van onbeantwoorde vragen terechtkomen. Zelfs als je wanhopig probeert een verklaring te verzinnen die nooit zal komen of, als dat zo is, zal het niet zijn wat je wilt horen …

Na het beoefenen van ghosting hoeft er niet altijd lafheid of gebrek aan interesse te zijn. Het kan worden veroorzaakt door andere diepere redenen, zoals de persoonlijke tekortkomingen van de persoon die het doet. Werkelijk? Het kan een persoon zijn die conflicten niet goed beheert. Als ruzie je nerveus maakt en je je niet veilig voelt in dit gebied, loop je misschien liever weg met een rookbom dan het ongemak onder ogen te zien dat je lijdt. Hij kan zelfs (ten onrechte) geloven dat verdwijnen minder pijn zal doen dan wanneer hij je openlijk zou vertellen dat hij niet met je verder wil.

Minder vriendelijke redenen

Maar de redenen voor ghosting kunnen ook minder vriendelijk zijn. Het kan een persoon zijn met weinig empathie voor de gevoelens van anderen en met een overdaad aan egoïsme, die alleen om zijn eigen belangen geeft, degene die valt. U kunt ook uw toevlucht nemen tot ghosting als een vorm van straf, aangezien het een onvolwassen strategie is die sommige mensen gebruiken als vergelding, bijvoorbeeld tegen iemand die ontrouw is geweest.

Meer betreurenswaardige redenen?

Mogelijk moet u iemand anders of andere problemen oplossen. En tot slot, maar helaas heel gewoon: misschien vermijdt u contact omdat u uw interesse hebt verloren (die misschien nooit overdreven hoog was).

Hoe het in te nemen

We raden u aan te accepteren dat hij geen contact met u wil hebben, dus ook u moet dit hoofdstuk afsluiten en doorgaan met uw leven zonder nog meer tijd te verspillen. En daarvoor kunt u hem het beste blokkeren, hem niet langer volgen en hem van uw sociale netwerken verwijderen. Val niet in de verleiding om die van hen te bespioneren op zoek naar aanwijzingen of antwoorden, het enige dat je zult bereiken is lijden als je ziet dat ze hun leven voortzetten alsof er niets is gebeurd.

admin

The author admin

Leave a Response