close

Fantastische ideeën voor dit seizoen

The girl had an idea, on a light orange background. For any purpose.

Interieur in moderne stijl

Het eclectische is in de mode. Vreemde combinaties op het eerste gezicht maar die zorgen voor een soort visueel genot.

Interieur in industriële stijl

Industriële interieurs zijn een andere trend die we u vandaag willen laten zien. Bekledingen en oppervlakken van gewapend beton, zichtbare architectonische constructies en veel gebruik van neutrale, vrij donkere tinten.

Neutraal kleur interieur

Het bauhaus is een stijl die is geïnspireerd op de schoonheid van functionaliteit. Soms verward met het minimalistische, toont deze stijl ons geometrische vormen vanuit andere perspectieven.

Levendige toon decor

Er zijn enkele fundamentele principes dat zelfs de meest ongebruikelijke concepten bijna altijd worden toegepast en uitgevoerd voor succes. Het eerste sleutelprincipe is om de leefruimte in verschillende functionele zones te verdelen. Dit zijn in de eerste plaats de dag- en nachtgebieden. Vervolgens moeten de ruimtes voor vrije tijd en werk van elkaar worden gescheiden. Het publieke en private gebied is een derde type indeling.

Eclectisch interieur

Gebruik mobiele scheidingswanden die naar behoefte worden gebruikt om een ​​dynamische ruimte te creëren. Dit beschermt uw privéruimte indien nodig, of geeft snel meer ruimte als u dat wilt.

Woonkamer decor

Laat voldoende ruimte tussen de verschillende functionele gebieden. Dit garandeert de duidelijke isolatie tussen hen. De combinatie van de zones moet duidelijk zijn. Die overdag en die ‘s nachts mengen bijvoorbeeld geen zones met elkaar.

admin

The author admin

Leave a Response