close

De beste autoritten in Europa

Kleine autoritten maken in Europa is een van de beste manieren om te reizen en enkele van de meest ongelooflijke plekken te zien. De volledige vrijheid hebben om te beslissen waar en wanneer je wilt stoppen is een van de grootste geneugten van deze manier van reizen, naast het vergeten van de ongemakkelijke schema’s van het openbaar vervoer. In Europa zijn er veel ideale gebieden om een ​​perfecte route te maken met uw eigen auto of met een huurauto, u bevrijdt van schema’s en kunt genieten van alle tijd die u nodig heeft op de plaatsen die u wilt bezoeken.

1. Toscane

Toscane, met zijn dromerige landschappen, vol wijngaarden en korenvelden, is een van de perfecte bestemmingen om een ​​auto te huren en een paar dagen te genieten van het bezoeken van charmante dorpjes. Dit uitstapje met de auto brengt je naar middeleeuwse steden en dorpen zoals Lucca, Volterra, Siena, San Gimignano, Pienza of Bagno Vignoni. Italië en vooral dit gebied heeft een van de beste gastronomie ter wereld op basis van verse producten, goede pasta en goede wijn.Een andere van de goede redenen om voor deze bestemming te kiezen is dat je verschillende opties hebt om met de auto te reizen, een daarvan Het is om Siena als basis te vestigen en eendaagse routes te gaan of een cirkelvormige route te kiezen die je langs de verschillende bezienswaardigheden leidt. In 4 of 5 dagen kun je de belangrijkste plaatsen in dit gebied leren kennen, maar als je meer dagen veel beter hebt, kun je steden als Pisa of Florence toevoegen, een ongelooflijk openluchtmuseum waarvan we zeker weten dat het je niet zal teleurstellen.

2. Zwitserland

Zwitserland is een van de beste autoritten in Europa, aangezien het, althans volgens onze ervaring, een van de landen is waar het bijna essentieel is om met dit vervoermiddel te reizen om ten volle te genieten van al zijn bezienswaardigheden. Maar ja, haast je niet: Zwitserland is de typische plek waar je door zijn indrukwekkende landschappen altijd je voet op het rempedaal hebt staan, klaar om om de paar meter te stoppen. Tijdens een autorit door Zwitserland mag u plaatsen als het Meer van Genève met het prachtige kasteel Chillon, de berglandschappen en meren van Interlaken, de 72 watervallen van het Lauterbrunnental of de prachtige steden Bern, Fribourg, Luzern niet missen. of Thun.

3. Elzas, een van de beste autoritten in Europa

Er zijn veel autoroutes door Frankrijk die de moeite waard zijn, maar als je enkele van de mooiste dorpen ter wereld wilt zien, die door de Elzas loopt, dan weten we zeker dat je niet teleurgesteld zult zijn. Hoewel het een reis is die op elk moment van het jaar kan worden gedaan, heeft het genieten van een paar dagen daar midden in de kerst een speciale charme, aangezien de dorpen zijn versierd met spectaculaire versieringen en de sfeer rond de beroemde kerstmarkten dit gebied maken in Frankrijk een van de meest bezochte op dit moment.

4. Cotswolds of het Engelse platteland

In het zuiden van Engeland vind je enkele van de mooiste landschappen en steden van Europa: The Cotswolds of the English Countryside. Als we met een goedkope vlucht in Bristol landen, kunnen we het gebied met een huurauto in ongeveer 4 of 5 dagen afreizen. De prachtige dorpen, waarin de honingkleurige stenen huizen opvallen, zoals Castle Combe, Tetbury, Broadway, Chipping Campden, Stow on the World of de als mooiste stad van Engeland, Bibury, zullen u verrassen omringd door groene landschappen, die Het worden idyllische en bevoorrechte plaatsen om een ​​seizoen door te brengen.

admin

The author admin

Leave a Response