close

De beste apps voor berichten en oproepen (gratis)

WhatsApp, Skype, Facebook Messenger of Twitter Direct Message behoren tot de bekendste. Maar er zijn er nog veel meer. We beoordelen ze in deze galerij.

We laten u zien waarom u een van deze apps zou moeten gebruiken in plaats van wat gewoonlijk vooraf op uw telefoon is geïnstalleerd – die meestal niet geweldig of aanpasbaar zijn – en hoe u gratis sms-berichten kunt verzenden of bellen. Onnodig te zeggen dat traditionele sms-berichten nu meer dan ouderwets zijn, vooral door de explosie van populaire instant messaging-applicaties die altijd heel gemakkelijk te gebruiken zijn.

Sms’en is iets dat we allemaal dagelijks doen, en deze apps zullen deze taak gemakkelijker en ook beter maken.

Telegram

Met miljoenen actieve gebruikers werkt de Telegram-berichtenapp op mobiele apparaten en desktopplatforms. U kunt chatgeschiedenis in de cloud opslaan, bestanden delen zonder limiet van grootte, en chats worden beschermd met symmetrische 256-bits AES-codering, RSA 2048-bits codering en veilige Diffie-Hellman-sleuteluitwisseling. U kunt foto’s en video’s bewerken en groepschats kunnen tot 200.000 mensen bereiken. Het is helemaal gratis en bevat geen advertenties.

Textra-sms

Zonder twijfel is Textra een van de beste sms-apps voor Android. Het is een snelle app, boordevol handige of aanpassingsfuncties, en wordt voortdurend verbeterd. Het is een van de gemakkelijkst te gebruiken opties op de markt. Hiermee kun je alles veranderen: van lettergrootte, kleur, tot een volledig donkere modus of aangepaste achtergronden. U kunt ook het meldingspictogram voor individuele contacten wijzigen. Het heeft een snelle antwoordfunctie in de vervolgkeuzelijst met meldingen. Er is zelfs een optie om altijd een balk voor snel opstellen op het meldingsscherm te hebben, zodat u een bericht kunt verzenden zonder een app te openen. Om het gratis te gebruiken, moet u een kleine advertentie aan het einde van de conversatielijst accepteren.

Viber

Ook gratis, deze app, geldig voor zowel Android als iOS, is eenvoudig te configureren en biedt een breed scala aan opties. Viber gebruikt het telefoonnummer als login en de app synchroniseert met de telefoon om ons te helpen contacten te vinden die ook Viber gebruiken. U kunt deze app gebruiken om gratis tekst-, foto-, spraak- en videoberichten naar andere Viber-gebruikers te sturen. Met de Viber Out-functie kunt u niet-Viber-nummers en vaste lijnen over de hele wereld bellen (tegen betaling). Het is ook mogelijk om groepsvideogesprekken te voeren die maximaal vijf gebruikers ondersteunen en de mogelijkheid om op beperkte basis berichten naar andere gebruikers te sturen zonder eerst telefoonnummers uit te wisselen.

admin

The author admin

Leave a Response